Újjabb csúcs!

 2010.03.24. 14:55

Sipi szerint a Barátok közt vége felé meglesz az új korosztályos (50-55 év) magyar csúcs! Úgyhogy a stáblista után elő a pezsgővel!!

Tegnap délután volt egy újjabb mélypont, talpfájással, szúró, égető fájdalommal. Kicsit legyúratta magát és aludt egy példátlanul hosszút, 5 órát. Kapott a masszőrtől egy olivás, citromos löttyöt, azt iszogatja. Nagyon jót tett az alvás, tudott regenerálódni és most sokkal jobban megy már. A fájdalmakhoz köze lehetett az aszfaltnak is, ami helyenként hólyagos, kicsit tüskés is és egy idő után minden apróság felerősödik, az amúgy is fáradt végtagokat jobban kikezdi. Ezt jól kibeszélték a futótársakkal, aztán mentek tovább. Mindenkinek fáj már valamije, akár több helyen is. De nemsokára jön az új citromos sör!

Szegény Jánosi Elvira! Ma indult volna a 7 napos versenyen, azért utazott ki. Előtte kiment vásárolni a városba és valahol kilopták a pénztárcáját a táskájából, benne mindennel, ami érték. Kicsit megviselte a dolog, érthetően, és úgy döntött, hogy a 72 óráson indul.

Nagyon szurkolunk neki is!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://siposistvan.blog.hu/api/trackback/id/tr181865244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RunDay 2010.03.24. 15:23:13

Hajrá Sipike én ma is futok érted, hogy minél hamarabb meglegyen a csúcs! Innen fogsz Te fokozatosan jönni felfelé, olyan sipososan!!!!
Igyál egy kis Maltovitot tolj rá egy Vitaliont és meg se állj az 1000miles befutásig!
Józsikám van Vitalion remélem elegendő!!!!
Hajrááááá Sippppiiiiii!
süti beállítások módosítása