Már Sartiban!

 2010.03.29. 11:39

Tegnap reggel búcsút vettünk a versenytől.

Szombaton még a maradék készletemet Márti megfőzte a futóknak. Természetesen mindenkinek nem jutott belőle. A hétnaposok közül Wu-t vettük  a szányunk alá. Vele két éve nagyon jól összebarátkoztunk. Az ezresek közül mindenkinek minden nap jutott a reggeli bundáskenyér falatkákból és egyéb finomságokból.

Pénteken este Wu éppen a pihenőjét befejezve jött ki a pályára és a folyosón összefutottunk. 50 eurót szorongatott a kezében és mindenáron rám akarta erőszakolni. Mélyen megérintett! Arra kért, hogy Márti főzzön neki sok krumplilevest valamint tojásos tésztát, mert nagyon éhezik. Természetesen nem fogadtam el a pénzt, de Wu közel 1 óra múlva már jolakottan körözött a pályán. Az tény, hogy nagyon sok panasz volt az ellátásra. Elsősorban a folyamatos főtt étel hiányolták a futók.

Majd még írok erről a témáról!

Most éppen Sartiban vagyunk egy nagyon kedves baráti házaspárnál. Náluk már többször nyaraltunk.  Még ma éjjel itt alszunk és holnap reggel indulunk haza.

Mindenkinek nagyon köszönöm a bíztatást és az együttérző szavakat! Szombaton reggel a verseny weboldalán át küldött összes üzenet is megkaptam (kissé késve) kinyomtatva. :-((

Otthon majd bővebben a versenyről.

 Jaszasz!

Címkék: 1000 mérföldes futóverseny

’Green

A bejegyzés trackback címe:

https://siposistvan.blog.hu/api/trackback/id/tr701876874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lapebo 2010.03.29. 15:20:38

Mi is GRATULÁLUNK, Sipi! Nem tudom észrevetted-e, hogy az "Álljunk meg egy szóra!" kommenthez senki nem talált szavakat. Mi sem és más sem...

bodhiszattva 2010.03.31. 16:48:15

Gratulalok Istvan!

szerintem itt teged emlitenek, (egy kollega) ha nem lattad volna:
forum.index.hu/Article/viewArticle?a=99037015&t=9115721

amugy vegigkovettem a futasodat, irtam is egyszer emailt a szervezokon keresztul. koszonjuk hogy szurkolhattunk, es hogy merithetunk erot a nagyszeru teljesitmenyeidbol!
süti beállítások módosítása