Útban Athén felé

 2010.03.13. 08:39

Sipiék tegnap 19 órakkor indultak el Athénba. Először az volt a terv, hogy 14 órakkor indulnak és Thessalonikiben megalszanak egy motelban, majd onnan folytatják egy pár óra alvás után az utat Athéba. Ez a nap folyamán módosult, a sok elintézni való miatt és csak 7kor tudtak elindulni, ezért úgy döntöttek, folyamatosan, váltott vezettéssel levezik a közel 1500 kilómétert. Az indulás nagyjából rendben zajlott.

Majd 22 órakkor kaptam egy telefont, hogy gond van. El sem tudtam képzelni, hogy mi történhetett. A útiterv szerint, miután átértek a határon, beugranak Palicsra, Jánosi Elvirához, - aki szintén a részt vesz a versenyen - hogy pár csomágját elvigyék Athénba kocsival, mert ő repulővel utazik a versenyre. De Palics határában mikor Sipi vezetett egy úton lévő éles tárgy - még most sem tudják mi volt az - felhasította az egyik hátsó kereket, és durrdefektet kaptak miatta. Megbeszéltem anyával, hogy a neten nézek Szegeden egy éjjel-nappali Gumist, hátha van ilyen Szegeden. Sajnos nem találtam egyet se. Közben valószínűleg Elvirának sikerült intéznie egy gumist Palicson, így az elvitte a rossz kereket, és hozott helyette egy azonos méretűt. Így tudták folytatni az utat.

Ma reggel felhívtam őket, hogy minden rendben van-e? Azt mondták hogy a gumival minden rendben van, viszont a hátsó ablakot mikor leengedték egyszer szellőztetni, csak félig tudták utána felhúzni, mert valószínűleg elromlott az ablakemelő mechanika. Így egy pokrócot raktak az ablakhoz és odacsukták az ajtóhoz. Így már elviselhető a benti hőmérséklet.

Ők rendben vannak, ennek ellenére jól érzik magukat. Mikor beszéltem velük egy fél órája, 290 kilóméterre voltak Athéntól. Kb 2 órakkor tudják elfoglalni a szállást.

Remélem rendben megérkeznek.

A bejegyzés trackback címe:

https://siposistvan.blog.hu/api/trackback/id/tr421836034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

helenasz 2010.03.13. 11:44:34

Üdvözlöm az ultramaraton résztvevőit, különös tekintettel Sipos Istvánra.
Remélem, hogy az Athénben zajló események nem hatnak ki a verseny lebonyolítására.
Drukkolok.
Üdvözlettel: helenasz

kotyogó 2010.03.13. 17:38:35

nem is gondoltam volna, hogy a Görögök ennyire oda vannak a mozgásért, minden reggel azt látni a tévében, hogy a belvárosban fut egy csomó ember, utána meg a rendőrök, az utóbbiaktól nagyon rendes cselekedet, hogy ennyire vigyáznak a mozogni kívánó emberekre, István(Sipi)! ezek nagyon sportszerető emberek!
süti beállítások módosítása