Az esti órákban Sipi belül került a lélektanilag fontos 1000 km-en. 8 körül kiszáll egy kis pihenőre, kb 620 km-nél. "Alig" 980 km marad. De jó erőben van, mondhatnám duzzad és ismét 120 km körüli napokat szeretne futni. Nemcsak lélektanilag fontos, hogy megérkezett Jánosi Elvira, aki a 7 napos versenyen indul és igen sokat segített Sipiéknek a peches Palicsi defektnél, amit ezúton is köszönünk neki. Mártinak is sokat jelent, hogy nincs egész nap egyedül és már nemcsak görögül kell megszólalnia. Mert az már megy, gondolom. Szurkolunk továbbra is!!!! Hajráááááááááá, vagy ahogy egy méltán híres szegedi futóbarátunk mondaná:

sssssssssssssssimán

Címkék: ultrafutás ultramarathon 1000 mérföldes futóverseny

A bejegyzés trackback címe:

https://siposistvan.blog.hu/api/trackback/id/tr721855231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tothlacko 2010.03.20. 19:47:06

Hajrá Sipi!
Már két nővel vagy,ha ez sem ad plusz erőt-akkor semmi.
Én tudom.
Most hogy már kiismerhetted a többiek taktikáját azt kérdezném: Mit szórakozol?Mikor kezdesz el már végre futni?Gyorsan nyomd le a többieket egy szédületes világcsúcssal-aztán majd lesz valahogy.
Egyél-igyál sokat,csajozz keveset - Viva espaná!!!

Kitartás,üdv.: lackó

RunDay 2010.03.21. 11:16:37

Kalimera Sipi!
Halad ez rendesen, ezren belül az már szuper! Siimán egyesével levadászod a futókat.... így mondja ezt Szájmon Achileusz Barátunk.
Márti sok erőt a további napokra és Elvirának is sérülésmentes versenyzést kívánok!
Hajrá!!!!! Sipi Király vagy!!
Easy day

Németh Zoli 2010.03.21. 11:50:39

Hajrá Sipi! Küldjük az enegiát!
Ne csodálkozz, ha elindulnak a lábaid és nem tudod megállítani őket! HAJRÁ!!
süti beállítások módosítása