Álljunk meg egy szóra!

 2010.03.25. 12:50

Most mindenki, akinek van egy használható Európa térképe vegye azt elő. Nyissa ki, majd keresse meg rajta Athént. Majd Budapestet.

Na, ez a táv közel annyi, amennyit Sipi jelenleg fut. Még ez sem egészen, Athén déli része lehet 1600 km-re. És napi átlagban kb egy Budapest-Szolnok távolságot. Gondolkodjunk csak el ezen (ha ép ésszel felfogható). Párizs sincs olyan messze, "alig" 1400 km. Akár az Atlanti-óceán partvidékéig is el lehet jutni  ezzel a távolsággal.

Már én is futottam néhány kilométert életemben, de  amióta Sipi fut ezen a versenyen, nem tudom helyrerakni magamban ezt a teljesítményt. Meg azt a szívet, amitől működik ez. Mert itt már a szívével fut az ember. Lábbal ezt nem lehet bírni.

Gondoljuk csak el, hogy ez az ember a világon egyedüliként ÖTÖDIK!!! alkalommal teljesítí ezt a távot! Még sok mást is persze, de maradjunk csak ennél! Odaáll újra és újra, már fáj, már szúr, már éget, már hólyagos és jön a kérdés, hogy minek??? Nincs kérdés. Csak egy dolog: menni, menni tovább, nem feladni.

Nehéz rá szavakat találni.

Hátha nektek sikerül.

A bejegyzés trackback címe:

https://siposistvan.blog.hu/api/trackback/id/tr291867563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása